Behöver du hjälp inom catering?

God morgon, god morgon och välkomna. Idag hade jag tänkt påbörja den här dagen med att skriva ett inlägg om ett företag som har varit till stor hjälp för mig. Det handlar om företaget Uppsala Catering som har hjälpt mig med catering i Uppsala.

För några veckor sedan fyllde jag 30 år och jag firade det på bästa sätt med en fest där alla nära och kära fick vara med. Det var en dag som jag sent kommer glömma, allt föll på plats och resulterade i en fantastisk fest. En del som spelade stor roll är maten som serverades, jag tog hjälp av företaget Uppsala catering som fick hjälpa mig med catering i Uppsala. För mig var det här det smidigaste alternativet för att servera mat, jag behövde därmed inte tänka så mycket på maten. Det enda jag behövde göra var att förmedla vilken typ av mat jag ville servera, utifrån det tog det här företaget fram mat som skulle passa till festen. De tog hänsyn till att jag hade en del speciella önskemål, det var inga problem för dem att fixa det. Med deras hjälp gick allt väldigt smidigt, dessutom fick jag tid över för att fixa det andra som behövdes inför festen. Jag behövde därmed inte stressa onödigt mycket för att hinna med alla förberedelser, utan jag fick gott om tid för att hinna med det som behövdes. Både jag och alla gäster tyckte dessutom att maten som serverades var riktigt god, det fanns någonting för alla. Utifall det är någon av er som planerar att ta hjälp med catering i Uppsala med omnejd inför något evenemang tycker jag definitivt att ni borde ta kontakt med det här företaget.